Pharmeon

In samenwerking met de NVLF hebben wij gekeken naar een nieuwe dienstverlener welke u als logopedist dezelfde dienstverlening kan bieden. Wij hebben daarbij in het bijzonder ook gelet op een leverancier welke kennis heeft van uw vakgebied. Daarbij zijn we uitgekomen bij Pharmeon. Zij doen u het onderstaande aanbod.

MijnPraktijk Webservices ontvangt geen vergoeding of tegemoetkoming voor deze aanbeveling. Voor vragen over Pharmeon kunt u contact opnemen via hun website.

Algemeen

Pharmeon is gespecialiseerd in het verzorgen van websites voor met name gezondheidscentra, apotheken, paramedici, huisartsen en tandartsen. Pharmeon maakt complete websites inclusief uitgebreide services voor uw praktijk. Tevens worden de websites regelmatig voor u bijgewerkt met nieuwe informatie en nieuws, waardoor uw site altijd up-to-date blijft.

Kosten

Als NVLF lid krijgt u de website het eerste halfjaar gratis, daarna betaalt u € 31,- per maand (exclusief btw).

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de website, dan kunt u kijken op onze voorbeeldwebsite: www.voorbeeldvan.uwlogopedistonline.nl of contact opnemen via info@pharmeon.nl.

Migratie naar Pharmeon of andere leverancier

U hebt bij ons verschillende gegevens ondergebracht. Wij zullen bij Pharmeon of een andere dienstverlener altijd meewerken en uw domein overdragen. Alle ondersteuning om uw website en e-mail over te zetten is echter altijd aan de nieuwe leverancier en uzelf. Hieronder vind u een snel overzicht van de informatie die u nodig hebt hiervoor.

Let op: mogelijk biedt een nieuwe leverancier u meer mogelijkheden. Wij zetten hieronder op een rijtje wat u zelf kunt doen, ongeacht welke leverancier u kiest.

Uw domein

U wilt natuurlijk uw eigen domein behouden. Hiervoor moet u het domein tijdig (voor afloop van uw abonnement) bij ons weg laten 'verhuizen'. Hiervoor kunnen wij u een zogenaamd autorisatiecode verstrekken. U moet dit zelf bij ons aanvragen met een e-mailadres dat bij ons bekend is. Uw nieuwe leverancier zal weten wat hiermee te doen. Zorg dat u dit tijdig doet, indien dit na het verlopen van uw domein gebeurt is deze voor 40 dagen niet meer te gebruiken en loopt u het risico het domein te verliezen.

Uw e-mail

Uw e-mail is gekoppeld aan uw domein. Als u het domein laat verlopen zal de e-mail niet meer werken, of als u het domein verhuist zal deze niet meer werken bij ons. Uw nieuwe aanbieder kan de bestaande e-mail mogelijk voor u migreren naar hun eigen servers, in welk geval u gewoon door kunt werken. Velen zullen dit echter niet kunnen. Om dan toch uw oude e-mail te bewaren kunt u gebruik maken van e-mail back-up programma's zoals Mailstore. De logingegevens die wij voor uw e-mail verstrekt hebben zullen afdoende zijn om dit programma te gebruiken. Wij bieden hier verder geen ondersteuning op.

Uw website

Het is meestal raadzaam om in een nieuw systeem uw website opnieuw in te richten. Om niets van uw huidige website verloren te laten gaan adviseren wij u om de bestaande teksten te kopieren naar tekstbestanden in Kladblok of Word(pad). Dan kunt u deze later in uw nieuwe website hergebruiken.

© 2008-2017 MijnPraktijk Webservices, alle rechten voorbehouden.
Service Voorwaarden - Privacy Verklaring - Ons Bedrijf - Colofon