MijnPraktijk stopt in december 2018

Na een decenium samenwerking voor websites en ledenadministratie stopt ons originele moederbedrijf (Hermes Internet) binnenkort als leverancier van de NVLF. Dit is in goed overleg gegaan en we hebben de NVLF de afgelopen maanden ondersteund in de overstap naar een nieuwe leverancier.

Dit betekent echter ook dat de formele status van de MijnPraktijk websites als ledenservice van de NVLF ten einde loopt. Dit heeft gevolgen voor de toekomst van onze service, maar we laten u niet in de steek. U kunt tot 2018 gebruik blijven maken van onze service en we zullen natuurlijk problemen blijven oplossen.

De bestaande klanten garanderen we dat we deze service nog tenminste tot uiterlijk 1 december 2018 zullen blijven leveren, de laatste verlengingen zullen wij aanbieden op 1 maart 2018 voor maximaal 6 maanden. U kunt natuurlijk naar iedere nieuwe leverancier overstappen die u zelf uitzoekt. Wij wijzen u graag op Pharmeon als nieuwe aanbieder, lees hier meer informatie.

Wij zijn een samenwerking met Pharmeon aangegaan om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij hebben vernomen dat andere aanbieders beweren dat wij doorverwijzingen doen, dit is een leugen. De enige aanbeveliging die wij doen is voor Pharmeon, al het andere is verzonnen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we die uiteraard graag!

© 2008-2017 MijnPraktijk Webservices, alle rechten voorbehouden.
Service Voorwaarden - Privacy Verklaring - Ons Bedrijf - Colofon